Михаела Маринова отпразнува 21-и рожден ден

Ето как зарадваха певицата

2019-05-08 16:30:00
Михаела Маринова отпразнува 21-и рожден ден
Снимка: Instagram

Михаела Маринова отпразнува подобаващо 21-ия си рожден ден. Младата певица е родена на 7 май и вчера близките ѝ я зарадваха с много изненади.

 

В момента Михаела е студентка в Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров“ и от публикациите в интернет се вижда, че колегите ѝ са я посрещнали с голяма шоколадова торта с надпис: "Честит рожден ден".

 

Снимка: Instagram

 

Партньорът ѝ, футболистът Александър Дюлгеров също я зарадва с емоционален пост. Той написа: "Обичам те! Цели се нависоко, защото ти можеш всичко!".

 

Гаджето на рапъра Тото, Кристин Петринска, която е и част от балета на Мишето, също поздрави приятелката си със следните думи: "Честит рожден ден! Едно прекрасно, слънчево и чисто човече".

 

Тортата на вечерното празненство е не по-малко впечатляваща. На нея се забелязва червена фигура на обувка с висок ток, цифрите 21, както и надпис "MM" - инициалите на изпълнителката на "Стъпка напред". Михаела написа: "Ами, вече съм на 21. Не искам да звуча сякаш се оплаквам от това , че пораствам , но все пак е факт.. Времето лети , но пък хубавите моменти не свършват. С Александър винаги битките започват добре , но как приключват на снимките става ясно".

 

Снимка: Instagram

 

Снимка: Instagram

 

Михаела Маринова с емоционален поздрав за рождения ден на гаджето

 

Дюлгеров глези Мишето със закуска в леглото

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия