Томас Маркъл поздрави дъщеря си за бебето

Гордее се, че внукът му ще е част от кралското семейство

2019-05-07 13:30:00
Томас Маркъл поздрави дъщеря си за бебето
Снимка: Reuters

Томас Маркъл поздрави дъщеря си, Меган Маркъл, че е станала майка. 37-годишната бивша актриса и принц Хари станаха родители на 6 май. Бебето е момче, но още не се знае как ще се казва.

 

"Щастлив съм да чуя, че майката и детето се справят добре. Горд съм, че моят нов внук ще бъде в английското кралско семейство и съм сигурен, че той ще служи на короната и на народа на Великобритания с чест и достойнство. Бог да благослови детето, пожелавам му здраве и щастие. И поздравления на моята прекрасна дъщеря - херцогиня Меган и принц Хари", сподели Томас пред "The Sun".

 

Твърди се, че 74-годишният Томас и дъщеря му не са си говорили от миналия месец май, когато Меган се венча за принца. Само са си писали писма, казват запознати. Режисьорът не успя да присъства на сватбата на дъщеря си, тъй като получи инфаркт. Томас живее в Росарито, Мексико.

 

Вчера принц Хари сподели: "Много съм развълнуван да обявя, че Меган и аз имаме момче, здраво момче. Майката и бебето се справят невероятно. Това е най-удивителното преживяване, което някога съм си представял".

 

Момче е! Меган Маркъл роди!

 

Меган и Хари отново нарушават кралския протокол

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия