Никол Шерцингер обеща нови песни през 2019 г.

Ето какво сподели изпълнителката

2019-06-04 17:00:00
Никол Шерцингер обеща нови песни през 2019 г.
Снимка: Reuters

Никол Шерцингер обеща да се завърне с нови песни през тази година. Бившата изгора на Григор Димитров призна, че копнее да направи нова музика и да покаже на света колко сериозна може да бъде като изпълнител.

 

"Иска ми се хората да знаят повече за талантите ми. Най-добрият начин, по който мога да комуникирам, е чрез песен, така че имам мисия да направя музика тази година и да я споделя с феновете си", каза звездата пред "#Legend Magazine".

 

Последната ѝ самостоятелна песен излезе през 2014 г. и носи името "Bang". Никол е и бившата главна вокалистка на групата "Pussycat Dolls", което ѝ донесе световна слава.

 

Певицата призна, че обича деня ѝ да започва с медитация или спортуване. "Смятам, че трябва дните ми да започват с медитация, молитва и изпотяване - дали от тичане, дали от гореща йога или от тренировки с интензивни упражнения".

 

На въпроса кои три влиятелни жени би поканила на вечеря, ако има възможност, Никол отговаря: "Определено бих избрала Майка Тереза, обичам я. Уитни Хюстън, тя е абсолютен мой идол и моето момиче - Серина Уилямс".

 

Никол Шерцингер издаде тайната за перфектна фигура

 

Никол отряза бивш футболист

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия