Бритни: Не се притеснявайте, скоро ще се завърна!

Тя казва, че има нужда от време за себе си

2019-06-04 19:30:00
Бритни: Не се притеснявайте, скоро ще се завърна!
Снимка: Reuters

Бритни Спиърс се завърна в социалните мрежи и успокои феновете си. Тя каза, че е в добро състояние. В началото на месеца се разбра, че певицата е била приета в психиатрична клиника.

 

Причината за това е, че Бритни преживяла много тежко болестта на баща си, който претърпя 2 операции заради разкъсване на дебелото черво. В началото на годината звездата дори отмени свои концерти, за да може да се грижи за него.

 

 Спиърс публикува видео в Instagram, в което казва: "Здравейте, просто исках да вляза в контакт с всички вас, които сте притеснени за мен. Всичко е наред. Моето семейство преживя много стрес и тревоги напоследък, и просто имах нужда от време, за да се справя с това. Не се притеснявайте, ще се завърна скоро".

 

Изпълнителката на "Toxic" е написала: "Исках просто да ви поздравя, тъй като се твърди, че нещата са извън контрол. Уау!!! Има слухове, смъртни заплахи към семейството и екипа ми, и просто се казаха много неща. Опитвам се да отделя време за себе си, но с всичко, което се случва, това става все по-трудно. Не вярвайте на всичко, което четете и чувате".

 

Бритни призова феновете да уважават личното ѝ пространство, докато се справи с психичните проблеми.

 

Бритни влезе в психиатрична клиника


Бритни спира с участията

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия