Ким Кардашян става адвокат

Ето защо иска да практикува тази професия

2019-04-12 11:30:00
Ким Кардашян става адвокат
Снимка: Reuters

Ким Кардашян обяви, че в момента учи за адвокат. В момента тя провежда 4-годишен стаж в адвокатска кантора в Сан Франциско и се надява да вземе изпита си, който трябва да бъде проведен през 2022 г. Риалити звездата каза, че решението да се занимава с това е било вдъхновено от случая на Алис Мари Джонсън.

 

Миналата година Ким се застъпи за 63-годишната Алис, излежаваща доживотна присъда за наркотрафик и пране на пари. Тя беше в затвора от 22 г. за първо наркопрестъпление. Но е поела отговорност за миналите си прегрешения и е примерен затворник през последните две десетилетия, казваше се тогава в съобщението на Белия дом. След като Кардашян подкрепи затворничката, президентът на САЩ, Донлад Тръмп, се съгласи на помилване.

 

"Мислих дълго за това. Изборът направих заради добрия резултат, който постигнах с Алис Мари Джонсън. Чувствах, че системата може да бъде много по-различна, и исках да се боря, за да я поправя. И ако знаех повече, щях да мога да направя повече", коментира звездата пред "Vogue".

 

 Ким често посещава затвори, работи с активисти и се бори за реформата в системата на затворите.

 

Може да наемете бикините на Ким Кардашян

 

Защо Ким Кардашян не се усмихва?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия