Папараци преследвали автомобила на Скарлет Йохансон

Актрисата много се изплашила

2019-04-11 13:30:00
Папараци преследвали автомобила на Скарлет Йохансон
Снимка: Reuters

Папараци са тормозили актрисата Скарлет Йохансон. Тя е била гост в предаването "Jimmy Kimmel Live!" и когато си тръгвала, 5 автомобила, пълни с мъже, започнали да преследват нейната кола. Звездата е отишла в полицейско управление на Лос Анджелис и е описала случилото се като опасен инцидент, но никакви действия не са били предприети, тъй като тя се е прибрала, без телесни повреди.

 

Скарлет е написала: "Бях преследвана от 5 коли с тъмни прозорци, пълни с мъже. Те минаваха на червено и поставяха в опасност живота на другите шофьори и на пешеходците, за да могат да ме проследят и да разберат къде съм отседнала".

 

Йохансон не е шофирала, но е била в автомобила заедно с 5-годишната си дъшеричка - Роуз. Актрисата се възмущава, че властите позволяват това преследване да е законно и папараците да остават безнаказани.

 

Тя смята, че на папараците трябва да се гледа като на престъпници, а ако не се предприемат действия, ще последват още сериозни инциденти или дори смърт - като тази на принцеса Даяна, която загина в автомобила катастрофа в Париж, докато беше преследвана от папараци.

 

Бритни влезе в психиатрична клиника

 

Принц Хари заклейми играта Fortnite

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия