Ни Ло с приказно парти за ЧРД на Никол

Темата е "Алиса в страната на чудесата"

2019-04-08 15:00:00
Ни Ло с приказно парти за ЧРД на Никол
Снимка: Instagram
15

Николета Лозанова спретна наистина приказен рожден ден за дъщеря си Никол. Малката стана на 7 години на 1 април. От снимки в Instagram се вижда, че темата на партито е била "Алиса в страната на чудесата".

 

Снимка: Instagram

 

"Често пъти околните ме питат как успявам с лекота да пиша своята житейска приказка толкова вълшебна и красива?! Простичко е! Вече цели 7 години гледам живота през очите на Никол, смея се с нейния смях, плача с нейните сълзи! Тя ме научи да не се страхувам „от тъмното“ и да се радвам на „дъгата след бурята“! Обичам те, мое всичко и ти обещавам да превърнем приказката „Никол в страната на чудесата“ в любима класика!", написа Ни ло в мрежата.

 

Звездни гости са били бащата на Никол - Валери Божинов, с половинката си - Биляна Дол, и сина си от Алисия - Валери Божинов - младши, Златка Димитрова, както и близначките Алекс и Влади, които са забавлявали децата на партито с песни. "Всяка приказка има своите феи, сеещи вълшебства! В приказката на Никол, те бяха Алекс и Влади, които омаяха всички присъстващи с вълшебния си глас!", посочи любимата на Ники Михайлов.

 

От клиповете в Instagram Stories се вижда, че в заведението е имало и екзотични животни - змии, папагали и др. Малката Никол се е наслаждавала на впечатляващите десерти - огромна торта и кейкове във формата на Заека от "Алиса в страната на чудесата".

 

Снимка: Instagram

 

Още снимки вижте в галерията ни

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия