Обиждали Ед Шийрън в училище

Ето какво разказа звездата

2019-04-05 12:00:00
Обиждали Ед Шийрън в училище
Снимка: Reuters

Ед Шийрън заяви, че когато е бил малък, хората му се подигравали заради странния външен вид. Съучениците му отправяли нападки и той плакал всеки ден, в който е бил на училище. Подигравките били най-вече заради рижавата му коса.

 

"Силно мразех основното училище, плаках всеки ден. Рижав съм, затова постоянно ме обиждаха,  още от деня, в който започнах училище. Бях с рижава коса, заеквах и носих очила - малко странен", обясни изпълнителят на "Lego House" по време на интервю заради антирасистка кампания - "Love Music Hate Racism".

 

Ед се е справял с обидите, като създавал музика и казва, че сега изобщо не го интересува това как изглежда. "Когато пораснах, започнах да се харесвам, винаги съм изглеждал леко чудато. Никога не съм имал много късмет с момичетата и подобни неща", разказа певецът.

 

Той сподели, че не е бил популярен в училище, защото не го бивало в спорта. А чак като по-възрастен открил, че има музикален талант. Когато е бил в гимназията, Шийрън е започнал да свири на китара и си е намерил банда. Музиката му е вдъхнала увереност.

 

Ед Шийрън с най-печелившото турне в историята на музиката

 

Ед Шийрън вдигнал сватба преди Коледа

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия