4 Magic и любимите им инфлуенсъри в Instagram

Момичетата от най-успешната бг поп група споделят кои знаменитости следват в социалните мрежи и защо

2019-03-25 16:30:00
4 Magic и любимите им инфлуенсъри в Instagram
Снимка: Virginia Records

Познаваме ги като най-малкият участник, печелил  X Factor в световната история на формата. 4 Magic са  доказателство за това, че музикалните приказки имат хепи енд и извън телевизионния екран. Като част от семейството на "Вирджиния рекърдс" Елия, Валентина, Елеонора и Никол заеха безапелационно върха на еърплей класациите с Together («Вечерай, Радо»). С актуалния си сингъл "Колко ми липсваш" талантливите момичета от Пловдив правят поредната стъпка към немислимото за българския пазар до момента – да задържат позицията си на най-успешната поп група у нас. Наскоро любимката на 4 Magic Ариана Гранде измести Селна Гомес от класацията за знаменитости с най-голям брой последователи в Instagram. Това стана повод да разпитаме момичетата кои звезди следят в социалните мрежи и как оценяват собствения си потенциал като инфлуенсъри.  Ето и какво споделиха те пред TeenProblem.net.



Елия: Любо Киров ме подкрепи и преди X Factor

 


@shawnmendes Шон Мендес е един от любимите ми поп изпълнители. Освен талант показва и голямо сърце като подкрепя различни благотворителни каузи, свързани с деца в нужда и образованието.  Харесвам това, че страни от скандала и тихо и кротко създава музика, с която впечатлява света.  Шон е смислен инфлуенсър, защото на 20 е постигнал своите цели единствено с труд, желание, усилиe и любов. Известен е с това, че се учи сам да свири на китара, а на 16 издава първия си сингъл, което показва, че няма пречки да достигнеш успеха, стига силно да го искаш.

 

 

@lilyjcollins Лили Колинс  е актрисата, която винаги ме е впечатлявала съ с своята отдаденост към това, което обича. Пробива си път в киното с постоянство и работа,  а не с привилегията, че баща й е големия Фил Колинс. Далеч е от холивудските клишета и пластични хирурзи и не се страхува да лъсне в Instagram с рошава коса след сън.   Отдавна следвам стила ѝ на обличане, взимам си по нещо от  маниера на поведение и чувството й за хумор. Лили Колинс  е добър пример за подрастващите, защото е изпълнена с позитивизъм, а в днешно време той често липсва.

 


@lubokirov Любо Киров е професионалистът, с който имах възможността да се запозная още преди да стъпя в X Factor.  Бях на 14 години, когато на негово участие поисках да стигна до микрофона. Тогава изпях любима песен и няма да забравя насърчаващия поглед, както и думите му, които до ден днешен са ми стимул. Покани ме да изпеем песента “Заедно” и усетих приятелското му отношение и подкрепа. Любо Киров не спира да показва любовта си към публиката. Това правя всеки път и аз, следвайки неговия пример.

 


@eliya_todorova Мисля, че най-силното ми качество като артист, за да бъда инфлуенсър, е контактът ми с публиката. За мен е важно винаги да връщаш времето и емоциите, които ти подаряват феновете. Стремя се да показвам чрез всички снимки и постове различното в мен. Славата по никакъв начин не може да ме промени и да ме извади от истинската ми същност.

Снимка: Virginia Records

 

Никол: Бионсе е моят вдъхновител 

 

 
@dilyanapopova_official Харесах Диляна Попова от първо виждане по телевизията. Обърнах й истинско внимание когато се появи в сериала «Стъклен дом»  и играеше  лошо момиче. Показа потенциал на актриса, за който не подозирах. Освен това тя е успешен модел и майка, развива собствена линия дрехи. Снимките й в Instagram не показват само колко прелестна е тя само по джинси, тениска и кецове, а чертаят профила на един пътешественик, на който му пука за природата и се храни здравословно.

 


@yanitayancheva Покрай фитнес тренировките си започнах и да разглеждам профили на хора, които умеят да се грижат за тялото си. Янита Янчева е един от тях. Като неин последовател се чувствам мотивирана да стоя в залата, докато не постигна желаната форма. Снимките й показват, че с много труд можеш да се преобразиш .



@beyonce  Бионсе не е просто любимият ми артист, тя е мой вдъхновител. На сцената е като някаква природна стихия. Наскоро четох интервю на Тиери Мюглер, който бе дизайнер на едно от последните й турнета. Беше впечатлен от това как в стая с 50 човека, които непрекъснато жужат и й предлагат решения на някакъв проблем, тя успява да се изолира, да помисли и да вземе правилното решение за секунди. Няма как да си толкова успешен, ако не си силен човек.

@nikolkaneva Качествата, които  могат да ме направят добър инфлуенсър,  са креативността и комуникативността ми. Винаги искам профила ми да е шарен, с различни рамки и тематично свързани снимки. Всяка седмица се опитвам да споделям повече от личния си свят, за да могат  хората да ме почувстват по-близка и да задават смело въпроси.

Снимка: Virginia Records



Валентина: Дуа Липа показва, че не е нужно да си роден в Америка, за да успееш



 @aleksandra_petkanova  Пример за човек с естествено присъствие в социалните мрежи.  Много е сладка дори когато показва несъвършенствата си. Харесвам стайлинга й, чувството й за хумор, готината фигура. Когато разказва неща от живота и ежедневието си не се опитва да изглежда “перфектна” , честна е! 

 


 @romeestijd Следя изкъсо доста модели ,защото те ме вдъхновяват за стайлинг и  излъчването ми на снимки. Темите на фотосесиите, локациите,  ролята на артиста в тях, са ми като учебник.  Напук на схващането за мрачното излъчване на скандинавците Роме е много лъчезарна.  Тя беше причината да се позачудя дали да не се превърна в блондинка. Един от най-успешните модели на  Victoria’s  Secret е.  В социалните мрежи  хубавици като нея често предизвикват дразнение, защото изглеждат съвършени. Но те са по-добрата алтернатива на пример за подражание, защото имат чар, някаква автентичност. Докато у нас популярните момичета масово изглеждат  като изляти по калъп.  

 


 @dualipa Изпълнител със супер разпознаваем глас и визия , и доказателство, че не е нужно да си роден в Америка, за да си успешен. Дуа Липа е от съседна Албания, а е на върха на световния поп  в момента.  Не позира в общуването с феновете си, говори  директно и с медиите, и в социалните мрежи. Не се притеснява да пусне снимка  тип “super glam” от наградите Грами и на следващия ден да пусне видео ,в което плаче от щастие ,заедно със семейството си!  Намирам я за супер светъл пример за подражание, защото остава вярна на себе си в жестока машина като шоубизнеса. 

 


@val_valentina_nicova Смятам ,че мога да бъда добър инфлуенсър , защото имам куража да показвам живота си в снимки във всичките му емоционални нюанси. Музиката е моята голяма страст и аз я следвам с постоянство и труд. Стремя се да се усъвършенствам ежедневно като артист и едновременно с това  да не развалям успеха си в училище.   

Снимка: Virginia Records

 


Елеонора: Имам много допирни точки с Лиса от BlackPink 



@blackpink_lisa  Лиса е тайландска певица от кей поп групата BlackPink. Имаме много допирни точки, затова и толкова много я харесвам. Точно както и аз във 4Magic тя е най-малка е в групата. Държи се на сцената освободено и танцува с много страст и енергия. Харесвам начинът, по който рапира, защото и аз бих искала да го правя някой ден. Според мен тя е добър пример за тинейджърите, защото е чужденка в съответната група, но показва, че когато човек следва мечтите си и работи усърдно, няма пречки по пътя към постигането им. 

 


@shinees_tаеmin Темин е част от кей поп  групата SHINee. Той е всичко в едно- красив, с перфектен глас, а като танцьор е неподражаем. Има феноменално излъчване – един черен панталон, бяла тениска и кожено яке могат да му стоят така, сякаш са измислени специално за него...

 


@theweeknd Много го харесвам  като изпълнител. Когато слушаш музиката му, забравяш за всичко и всички около теб. Гласът му носи усещането за любов, спокойствие, нежност... Той може да вдъхнови тинейджърите да мечтаят за любов и да избягват насилието, което се среща ежедневно между тях...

 


@eleonora_ivanova Не мога да нарека себе си инфлуенсър тъй като не смятам, че трябва да влияя на нечий живот... Като цяло считам, че тинейджърите не трябва да подражават сляпо на знаменитости от социалните мрежи. Трябва да търсят своето мястo, открият силата на своя глас и да не се сравняват с никого, защото така рискуват да се чувстват нон-стоп нещастни. 

Снимка: Virginia Records

 

Снимка: Virginia Records

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия