Надя и Иван Тишев - заедно и в музиката!

Изпълнителката се завърна с нова песен

2019-03-06 12:00:00
Надя и Иван Тишев - заедно и в музиката!
Снимка: Instagram

Бившата вокалистка на Deep Zone Project, Надя, зарадва феновете си с нова самостоятелна песен. Парчето се казва "Дявол". Текстът е на Надя, а музиката и аранжиментът са на половинката на певицата - актьорът Иван Тишев.

 

"След двугодишно музикално затишие, дойде момента да се завърна с песен! Вярвам, че тя ще бъде свеж полъх за ушите ви и ще влезе в сърцата ви. Приятели, представям ви "Дявол" - емоция, която съм преживявала в живота си и опаковала в думи, извиращи от сърцето ми! "Дявол" е различна от всичко, което съм правила досега. Надявам да ви докосне и не на последно място да влезе в сърцата ви!", написа изпълнителката в социалните мрежи.

 

 "Хора,не мога да ви опиша какъв кеф изпитвам в момента. Миналата година по това време се хвърлих в "дълбокото море" на това как се създава музика, без да знаех къде ще стигна, но си мечтаех тайно един ден да имам релийзнат трак и ето година по-късно това вече е факт. Надя запълни перфектно липсващата част от пъзела и аз съм един истински късметлия,че мога да споделям личния и професионалния си живот с нея! Искахме да направим нещо по-различно и силно се надявам парчето да ви хареса", коментира Иван Тишев.

 

Снимка: Instagram

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия