Клои Кардашян благодари за подкрепата

Ето какво написа тя в Twitter

2019-03-06 10:30:00
Клои Кардашян благодари за подкрепата
Снимка: Reuters

Клои Кардашян сподели, че не е в настроение да говори и обсъжда личния си живот, но все пак благодари на феновете за милите думи и подкрепата, която е получила. Припомняме, че тя се раздели с Тристан Томпсън, след като се разбра, че той отново ѝ е изневерил, и то не с кого да е, а с най-добрата приятелка на сестра ѝ (Кайли Дженър) - Джордън Уудс.

 

Клои написа в Twitter: "Искам да знаете, че ви ценя! Четях милите ви думи и те наистина са благословия за мен. Обичам ви! Благодаря ви! Ще се завърна, когато съм в настроение да чатя с вас. Дотогава - бъдете мили един към друг!".

 

Тристан и Клои имат 10-месечна дъщеря, Тру. Малко преди Кардашян да роди през април 2018 г., баскетболистът отново беше хванат в изневяра.

 

Джоръд Уудс обаче проговори за изневярата и съобщи, че е била под въздействие на алкохол, затова се е стигнало до тези грозни сцени. Звездата каза, че била съсипана през първите дни, а и дори получавала смъртни заплахи. Явно това ядосало Клои, защото по-късно тя сподели в Twitter: "Защо лъжеш, Джордън? Ако опиташ да се спасиш, като обявиш публично всичко, вместо първо да ми се извиниш лично, поне бъди честна, като разказваш историята. Между другото, ти си причината, заради която семейството ми беше разбито".

 

Кардашян осъзнала, че написала това в изблик на гняв и след това сподели в нов туит: "Беше ужасна седмица и на всеки му е омръзнало да слуша за това. Аз съм пълна с емоции и казах неща, които не трябваше. Често казано, това, че Тристан ми изневери и ме унижи не е такъв шок за мен, какъвто беше първият път. Това, което беше по-трудно и болезнено, е, че съм наранена от някой, който ми е близък. Някой, който обичам и към когото се отнасям като към малка сестра. Но Джордън не е виновна за разпада на семейството ми. Това е вина на Тристан".

 

 

 

Джордън Уудс се изнесе от дома на Кайли

 

Поредната изневяра на Тристан Томпсън

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия