Поредната изневяра на Тристан Томпсън

Изневерил е на Клои с приятелка на сестра ѝ

2019-02-20 15:30:00
Поредната изневяра на Тристан Томпсън
Снимка: Instagram

Появиха се слухове, че Тристан Томпсън отново е изневерил на Клои Кардашян. И то не с кого да е, а с най-добрата приятелка на Кайли Дженър (сестра на Клои) - Джордън Уудс. Instagram акаунт с името Hollywood Unlocked твърди в своя публикация, че Джордън е стояла в къщата на Тристан до 7 часа сутринта, като преди това той е правил домашно парти.

 

Изглежда, че Клои потвърждава тези слухове, защото остави коментар под публикацията на акаунта. Клои постави единствено няколко емотиконки, наречени "крещящо човече", чието буквално значение е "Кажете го по-високо за хората най-отзад".

 

Коментари оставиха и две от приятелките на Кардашян - Малика Хак написа: "Силни факти", а Ларса Пипън заяви: "Амин!". Тристан Томпсън написа в Twitter, че това е фалшива новина, но после бързо изтри публикацията си.

 

Смята се, че Джордън и Томпсън са започнали да флиртуват по време на концерт на рапъра Дрейк. Източници на "E!" посочват, че Тристан и Джордън били заедно на концерта със свои приятели и след като шоуто свършило, отишли да видят Дрейк. Тристан бил прегърнал Уудс и двамата през цялото време стояли един до друг.

 

После отишли на домашно парти в баскетболиста. Другите приятели си тръгнали в малките часове на нощта, но Джордън останала до 7 ч. Двамата постоянно флиртували и се докосвали, говорили си и се гушкали на дивана няколко часа.

 

Кайли Дженър все още не е коментирала темата. От "Е!" съобщават, че цялият клан Кардашян е потресен от държанието на Джордън Уудс и те вече не искат да имат нищо общо с нея. Тя обаче е най-добрата приятелка на Кайли. Дженър не знаела как да реагира и как да се справи с тази ситуация. Била в отрицание няколко дни. 

 

Снимка: Instagram

 

Чуждестранните медии твърдят, че Клои вече е зарязала Тристан.

 

Припомняме, че той ѝ изневери няколко дни преди тя да роди дъщеря им, Тру. Това се случи през април 2018 г.  Томсън се е целувал с две дами в бар в Ню Йорк, а след това тримата заедно са се отправили към хотел.

 


Снимка: Instagram

 

Спортистът и риалити звездата се опитаха да оправят отношенията си и Клои сякаш прости изневерите, но в края на септември миналата година Тристан отново беше заловен да флиртува с друга жена, докато е бил на парти в клуб.

 

"Тристан и едно момиче си говориха и флиртуваха цяла нощ. Двамата се докосваха постоянно, а Тристан дори беше сложил ръка на задника на момичето", споделил е тогава източник на Us Weekly.

 

Снимка: Instagram

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

stiga s tezi sulzlivi temi tuk be hora


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия