Алекс Раева се гмурка на Малдивите

Изпълнителката качи красиви снимки от подводния свят

2019-02-04 12:00:00
Алекс Раева се гмурка на Малдивите
Снимка: Instagram
10

Певицата Александра Раева също избяга от студа и снега у нас. Тя се отдаде на една от своите страсти - гмуркането и публикува  снимки от преживяванията си на Малдивите. Чаровната изпълнителка е там в компанията на близката си приятелка и колежка - Мария Игнатова.

 

Снимка: Instagram

 

Снимките от подводния свят, които звездата показва, са впечатляващи и тя получи поздравления за тях от фенове в социалните мрежи. Алекс и преди често е ходила на екзотични дестинации, за да практикува гмуркане.

 

 

 

Ето какво написа певицата като коментар: "Запали ме един човек преди 12 години, като ме гмурна със себе си и след това се записах на курс след курс, след курс. Това е занимание, което ако го усетиш от първия път става болестно състояние и мислиш само за това. Всеки сериозен дайвър го вълнуват различни неща под водата... някои ги дърпа дълбочинното и техническо гмуркане, други пещери, трети фотографията( като мен), четвърти просто се наслаждават. Но за да стигнеш до което и да е от тези неща си трябва знания, труд и опит, като всяко едно нещо... Но тук нещата са малко по-отговорни и опасни, защото от всичко това ти зависи живота. Това определено е изживяване, което искрено пожелавам на всеки!".

 

Разгледайте снимките в нашата галерия

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия