Има ли бъдеще за Джон Сноу и Денерис?

Ето какво казват Кит Харингтън и Емилия Кларк

2019-01-04 15:00:00
Има ли бъдеще за Джон Сноу и Денерис?
Снимка: Reuters

Феновете на "Game Of Thrones" с нетърпение очакват старта на последния сезон на сериала през април, за да видят кой ще седне на Железния трон. В интернет непрекъснато се появяват различни теории за това как ще се развие действието. А едно от най-любопитните неща за феновете е дали Джон Сноу и Денерис Таргериен ще останат заедно и ще изживеят истинска любов?

 

Звезда от Game of Thrones: Ще ви трябва терапия след финала на сериала!
 

За съжаление на почитателите на двамата герои, може връзката между Сноу и Майката на драконите да не просъществува дълго, най-малкото - защото се оказват леля и племенник. Затова намекват самите актьори.

 

Тирион Ланистър - умира в 8 сезон на Game of Thrones?
 

Емилия Кларк, която влиза в ролята на Денерис, казва в интервю: "Мечтата на Денерис цял живот е била да отмъсти за семейството си и да затвърди мястото си на Железния трон. Тя наистина обича Джон. Ако тя разбере за произхода на Джон, ще е дълбоко наранена".

 

Кит Харингтън: Финалът на Game Of Thrones няма да ви хареса

 

Някои фенове смятат, че може Джон Сноу изобщо да не каже истината на Денерис и да продължава да пази тайната, както е правил Нед Старк, заради изказването на Емилия Кларк - тя казва: "Ако Днесерис разбере...".

 

Кит Харингтън си запази част от облеклото на Джон Сноу
 

Но Кит Харингтън явно обори тази теория, тъй като посочи в интервю: "Джон Сноу не може да лъже. Да разбере истината за себе си и Дани ще е много трудно за него".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия