Амбър Хърд: Получавах смъртни заплахи заради Джони Деп!

Вижте какво написа звездата

2018-12-21 12:00:00
Амбър Хърд: Получавах смъртни заплахи заради Джони Деп!
Снимка: Reuters

Амбър Хърд разкри, че е получавала смъртни заплахи и че е губила роли във филми, след като съобщи публично, че бившият ѝ съпруг, Джони Деп, я е тормозил - физически и психически. Актьорът от "Карибски пирати" обаче отдавна отрече слуховете за тормоз.

 

Актрисата описва това в статия за вестника Washington Post: "Трябваше да сменям телефонния си номер всяка седмица, защото получавах смърти заплахи. Месеци наред почти не излизах от апартамента си, а когато го правех, бях преследвана от дронове с камери и фотографи с мотоциклети и коли. Таблоидите публикуваха мои снимки и ме представяха в негативна светлина".

 

Джони Деп: Амбър ме е удряла

 

Амбър твърди още, че е попаднала в черния списък на актрисите и е загубила роли във филми и участие в модни кампании, заради обвиненията, които е отправила към Джони Деп през 2016 г.

 

"Приятели и съветници ми казаха, че никога повече няма да мога да работя като актриса, че ще съм в черния списък. Роля във филм, за която бях избрана, ми беше отнета. Тогава току-що бях сключила 2-годишен договор да съм лице на глобална модна марка за тяхна кампания, но компанията ме изхвърли".

 

Джони Деп: Искаха да ме махнат от Карибски пирати

Хърд смята, че Холивуд ѝ е обърнал гръб, за да предпази 55-годишният ѝ бивш съпруг. Тя посочва, че институциите защитават мъжете, обвинени в тормоз. Казва и, че от скоро забелязва положителна промяна в нагласите на хората и институциите и се надява гласът на жените да бъде чут.

 

Снимка: Reuters

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия