Джаферович обмисля присаждане на коса?

Ето какво сподели той

2018-12-12 10:30:00
Джаферович обмисля присаждане на коса?
Снимка: Instagram

Ваня Джаферович призна, че е започнал да има проблеми с косата - оплешивяване. Бившият футболист на "Берое" казва, че от известно време усеща, че вече не може да експериментира много с прическите и възрастта явно си казва думата.

 

Ето какво написа той в Instagram: "Не мисля, че съм суетен човек. През целият ми живот, никога не съм се притеснявал от това, че остарявам и че се променям по някакъв начин, за добро или лошо. Когато, обаче, става въпрос за косата, е това вече ми е болна тема. От малък съм си правил различни прически и ми е предоставяло удоволствие, да експреиментирам с косата ми.Напоследък усещам и виждам, че нещата не са както преди и това ме кара да не се чувствам добре.Решил съм, да направя нещо по въпроса и съм щастлив, че в днешно време има такава възможност.Вие какво мислите за присаждането на коса?".

 

Джаферович не е първият футболист, който повдига въпроса за присаждането на коса. Твърди се, че Димитър Бербатов, Уейн Рууни, Райън Гигс и др. футболни звезди също са прибегнали до това.

 

Ваня Джаферович - фен на Linkin Park

 

Ваня Джаферович се възмути от Брадърите

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия