Хейли Болдуин с призив към троловете в Instagram

Вижте какво написа моделът

2018-12-11 12:00:00
Хейли Болдуин с призив към троловете в Instagram
Снимка: Instagram

Хейли Болдуин започна да получава много медийно внимание, откакто се разбра, че има връзка с Джъстин Бийбър. И публикациите за нея и любимия ѝ стават все по-многобройни, след като стана ясно, че двамата вече са женени.

 

Хейли Болдуин иска деца
 

Скоро тя обяви, че е започнала да обръща гръб на социалните мрежи и да прекарва все по-малко време там. Сега супермоделът призна, че се чувства наранена от това, което хората казват за нея и отправи емоционално послание в Instagram. 

 

Джъстин и Хейли ще живеят в Канада


Хейли написа: "Трудно е да се фокусираш над доброто ти състояние и психическото ти здраве, когато всеки път, когато отвориш Instagram, някой критикува работата ти, връзката ти, или някое от хубавите неща в живота ти. Не мога да повярвам, че сме тук, за да живеем живот, в който толкова лесно се влияем от мненията на непознати за нещо, с което те нямат НИЩО общо. Трябва да осъзнаем, че е нужно да показваме повече любов един към друг и да се поощряваме, вместо постоянно да съдим хората и да ги разкъсваме. И няма да позволя на хората да ме карат да се чувствам така, сякаш правя нещо лошо, просто защото се наслаждавам на живота си и съм щастлива".

 

Хейли Болдуин смени фамилията си

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия