Кори Тейлър се ядоса на Адам Лавин

Лют спор за рока

2018-12-03 15:00:00
Кори Тейлър се ядоса на Адам Лавин
Снимка: Reuters

Кори Тейлър се ядоса на твърденията на вокалиста на Maroon 5, Адам Лавин, че в рок музиката вече няма нищо иновативно. Адам каза пред "Variety", че Maroon 5 се вдъхновяват от хип-хопа и R&B музиката, защото не вярва, че в рок музиката има нещо иновативно.

 

"Нещо уникално за нашата група е, че винаги сме се обръщали към хип-хопа, R&B, всички ритмични форми на музика, още от работата по първия ни албум, а и досега. Рок музиката сега е никъде. Наистина не знам къде е. Ако е наоколо, не мога да я забележа. Всяка иновация и всичко невероятно, което се случва в музиката е в хип-хопа. Той е по-добър от всичко друго. Хип-хопът е странен, авангарден, истински, с недостатъци, и затова хората го обичат. Моята цел е да правят песни, които не остаряват за 10 години. Основният ми критерий - питам се дали мога да живея с тази песен завинаги? И ако не мога, просто няма как да я направя", обясни Лавин.

 

Фронтменът на Slipkot и Stone Sour, Кори Тейлър, обаче въобще не е съгласен с твърденията за рок музиката. Кори написа в Twitter, че Maroon 5 изобщо не се доближават до рока. 

 

"Само защото твърдите, че умеете "Движенията на Джагър" (бел.ред. - това е песен на Maroon 5), не значи, че дори може да доближите рока, който прави Джагър. Кажете на този глупак да си води предаването - "Гласът на...", посочи Тейлър. Адам е част от журито на "Гласът на Америка".

 

Снимка: Reuters

 

Адам от Maroon 5 се заяде с MTV

 

Адам Лавин няма търпение да навърши 40 г.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия