Ким Кардашиян не вярва на Тристан Томпсън

Мисли, че той не се разкайва истински за изневярата

2018-11-20 10:30:00
Ким Кардашиян не вярва на Тристан Томпсън
Снимка: Reuters

Ким Кардашиян смята, че Тристан Томпсън се разкайва, че е изневерил на сестра ѝ, Клои Кардашиян, само защото това се е отразило отрицателно на имиджа и кариерата му.

 

"Казах му, че е започнал да се разкайва, защото това се отразява на кариерата му. Мисля, че той е засрамен, заради това, че изглежда нелепо и публиката не одобрява това", заяви Ким в последния епизод на риалити шоуто Keeping Up with the Kardashians.

 

Клои Кардашиян на мач на Тристан Томпсън
 

Баскетболистът изневери на Клои само няколко дни преди тя да роди дъщеря им, Тру. Клои обаче реши да му прости и да остане с него. През септември Томпсън отново беше забелязан да си тръгва с момичета от нощен клуб и се появиха слухове, че той отново изневерява на Кардашиян.

 

Малката сестра на Ким така и не коментира тези слухове и не обясни какви са отношенията им с Тристан. Но се говори, че двамата ще празнуват Деня на благодарността заедно.

 

Клои Кардашиян се отказала от Тристан Томпсън?
 

"Това е първият Ден на благодарността на Тру и Клои иска да го отпразнуват като семейство. За нея е важно Тру да бъде с майка си и баща си", казват източници на E!News.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия