Травис Скот: Сторми и Кайли са на турнето с мен!

Това било сбъдната мечта за него

2018-12-31 10:30:00
Травис Скот: Сторми и Кайли са на турнето с мен!
Снимка: Reuters

Рапърът Травис Скот в момента е на турнето си "Astroworld" в Северна Америка и споделя, че е много щастлив, че любимата му, Кайли Дженър, и дъщеря им, Сторми, която е само на 9 месеца, са с него. Това било като сбъдната мечта, коментира той.

 

Кайли Дженър: Сторми вече обича гримовете

 

 "Сторми има своя съблекалня, собствено място в автобуса. Целта ми е тя да бъде част от живота, който живея. Трудно е, защото аз израснах в различно семейство, никога не съм имал бавачка или нещо подобно - моите родители никога не са ходили на турне", каза 26-годишният рапър.

 

Кендъл Дженър: Дух живееше в къщата на майка ми!

 

 Но Травис призна, че не сменя памперси на дъщеря си, докато е по пътя, а 21-годишната Кайли се заема с това. "Правил съм го няколко пъти, все пак тя ми е дъщеря. Но оставям майка  ѝ да прави това", обясни той пред E!News. Казва още, че е по-малко егоистичен, откакто е станал баща.

 

Кендъл Дженър: Кайли е страхотна майка!
 

Скот заяви, че бил доста нервен, когато е чакал пред родилното отделение. Бил притеснен, защото и двамата с Кайли са млади и не знаел дали ще се справят с грижите за бебето. Но Дженър го въвела в процеса и му помогнала да се успокои.

 

Кайли Дженър принудена да прави тест за бащинство


Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия