Дара: Има добри момчета през 2018 г.!

Певицата изпитва голямо уважение към Константин Трендафилов

2018-11-05 12:00:00
Дара: Има добри момчета през 2018 г.!
Снимка: Instagram

Дара все още е близка с бившия си приятел, Папи Ханс, и държи на него. Изпълнителката на "Родена такава" няколко пъти призоваваше хората да гласуват за него на финала на риалити предаването VIP Brother. Провокативният певец и писател обаче остана втори, а победител стана рапърът Атанас Колев.

 

Дара написа в Instagram: "Моето момче и моят бивш приятел. Надявам се всички вие да намерите такова момче. Не искам да чувам, че няма добри момчета през 2018 година". 

 

Дара и Папи Ханс скъсаха

 

Двамата официално обявиха, че са разделени през септември, но посочиха, че връзката им е приключила месеци преди това, просто са го запазили за себе си. Тогава Дара също обясни, че двамата остават приятели и между тях няма лоши чувства. 

 

Дара без грим на плажа

 

 "Връзката ни приключи преди месеци, запазихме това за нас си (не е нужно всеки да знае всичко, не смятах и за адекватно да давам информация, след като много хора мислеха връзката ни за ПР стратегия). Може да сте ни видяли някъде заедно миналата седмица, може да ни видите заедно и след излизането му от къщата. Имаме едни прекрасни приятелски взаимоотнонешия и това няма да се промени. Няма драма- само любов", написа тогава певицата.

 

Дара с нова песен – Все на мен
 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия