Ваня Джаферович - фен на Linkin Park

Ето какво разказа той

2018-10-30 15:00:00
Ваня Джаферович - фен на Linkin Park
Снимка: Instagram

Оказа се, че бившият футболист на "Берое", Ваня Джаферович, е фен на ню метъл бандата Linkin Park. Той разказа емоционални истории от собствения си живот, отбелязвайки 18 години от излизането на един от емблематичните албуми на бандата - "Hybrid Theory".

 

Ето какво написа Джаферович във Facebook: "Днес се сетих, че един от най-добрите албуми в историята на музиката, става на 18 години."Спомням си, когато излезе Hybrid Theory... Бях на 17 години, тийнейджър, момчето избягало от войната преди 7-8 години, гневен на целия свят заради съдбата си. In the End, Crawling, One Step Closer бяха песните, които ме запалиха отвътре и ми помогнаха, да се справя с гнева или поне да ми бъде малко по-лесно. Текстовете им говориха точно за тези вътрешни борби, които всички ние водим дълбоко в себе си и аз съм щастлив, че съм израствал с точно такава музика. На края искам да ви кажа, че Hybrid Theory действа почти като Ксанакс (казвам почти, защото нищо не е като Ксанакс) и ако не сте го слушали или сте предубедени, ще ви съветвам да си го пуснете, а аз ви обещавам, че няма да съжалявате!".

 

Припомняме, че вокалистът на Linkin Park, Честър Бенингтън, се самоуби на 20 юли миналата година. Все още не е ясно какво ще е бъдещето на групата.

 

Четете още:

 

1 година без Честър Бенингтън

 

Вокалът на Linkin Park се самоуби

 

Топ 5 на едни от най-емблематичните песни на Linkin Park

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия