Клои Кардашиян се отказала от Тристан Томпсън?

Ето какво казват източници на People

2018-10-25 12:00:00
Клои Кардашиян се отказала от Тристан Томпсън?
Снимка: Reuters

Феновете на кланът "Кардашиян" от няколко месеца опитват да разберат дали Клои Кардашиян и Тристан Томпсън все още са заедно. Преди половин година се разбра, че баскеболистът е изневерил на Клои с две жени, няколко дни преди тя да роди Тру.

 

Заговори се, че двамата са ходили на терапия, за да се опитат да запазят връзката си и да отгледат заедно детето си. Но в края на септември, Тристан отново беше заловен да флиртува с друга жена, докато е бил на парти в клуб.

 

"Тристан и едно момиче си говориха и флиртуваха цяла нощ. Двамата се докосваха постоянно, а Тристан дори беше сложил ръка на задника на момичето", споделил е източник на Us Weekly. От други сайтове твърдят, че баскетболистът е напуснал клуба с въпросната жена и нейна приятелка.

 

Нито Томпсън, нито Клои коментираха тези слухове. Но риалити звездата написа някои неща в Instagram, чрез които феновете си обясниха, че тя не желае повече да прощава на гаджето си. Кардашиян заяви, че е "брутално наранена", подчерта, че връзките "не са, за да те нараняват".

 

Източници на People казват, че Клои вече е преживяла Тристан и се е преместила да живее в Ел Ей, за да е по-близо до семейството си, а Томпсън е в Кливланд, докато трае баскетболния сезон. Сестрата на Ким Кардашиян се е фокусирала върху отглеждането на дъщеря си и това я прави много щастлива. Тя вече не изпитвала желание да е до спортиста, коментират нейни близки.

 

Четете още:

 

Клоуи Кардашян разкри името на детето си

 

Ще приеме ли Клои Кардашян диаманти след изневярата? 

 

Клои Кардашян обмисля раздяла с неверния Тристан

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 5 години

za tazi na snimkata ne znaia , az puk otdavna sum samo s mujut , kogoto obojavam i obi4am . kazala sum mu 4e go 4akam i vseki den mu go povtariam i pi6a


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия