Тейлър Суифт счупи рекорд за награди

Вече има 23 статуетки от Американските музикални награди

2018-10-11 12:00:00
Тейлър Суифт счупи рекорд за награди
Снимка: Reuters

Тейлър Сиуфт счупи рекорд за най-много призове от Американските музикални награди за жена изпълнителка. На тазгодишното издание русокосата красавица грабна отличията "Турне на годината", "Най-добър поп-рок албум", "Най-добра поп-рок певица" и "Изпълнител на годината". Така общият брой призове, които тя е получавала от Американските музикални награди за годините, в които е била номинирана, става 23.

 

Тейлър минава рекорда на Уитни Хюстън, а ако получи само още една награда ще стигне и този на Майкъл Джексън, който има 24 награди.

 

При получаване на наградата за албум, 28-годишната певица каза: "Винаги гледам на албумите, като на различни глави от историята на живота ми. Много съм щастлива, че "Reputation" ви хареса. Но трябва да съм честна с вас - по-развълнувана съм за следващата глава". Така тя намекна на почитателите си, че е започнала работа по нов албум.

 

Друга звезда, която обра много призове, е младата изпълнителка Камила Кабело. Тя взе наградите "Нов изпълнител", "Най-добра поп-рок песен", "Видео на годината" и "Дует на годината". Последните три награди са за хита ѝ "Havana", която е дует с Йънг Тъг. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия