Троян Белисарио роди момиченце

Още не се знае името му

2018-10-10 10:30:00
Троян Белисарио роди момиченце
Снимка: Reuters

Троян Белисарио стана майка за първи път в понеделник вечерта. Звездата от "Малки сладки лъжкини" дари съпруга си, Патрик Адамс, с дъщеричка, но двамата все още не разкриват какво е името на бебчето. Патрик сам съобщи новината, като публикува снимка в Instagram, на която се вижда ръчичката на момиченцето.

 

"Благодаря на всички, които ни защитиха и уважиха личното ни пространство по време на този невероятен и красив период от живота ни. Всички сме щастливи и здрави и обожаваме всеки момент. Не мога да съм по-развълнуван за появата на нашето момиченце на този свят в този момент. Ще я научим да е могъща, винаги да казва това, което мисли и да живее без страх", написа щастливия татко.

 

Троян, която влезе в ролята на Спенсър в хитовия тийн сериал "Малки сладки лъжкини", публикува същата снимка и сподели: "Не мога да опиша колко съм благодарна. На хората, които ни защитаваха, пазиха нарастващото ни семейство в безопасност и уважиха личното ни пространство... И на тази невероятна сила или съдба, която ни донесе това малко момиченце. Не мога да съм по-горда, че съм нейна майка". 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия