Тийнейджъри ограбили Риана и Кристина Милиан

Нахлували в домовете на музиканти и спортисти

2018-10-05 12:00:00
Тийнейджъри ограбили Риана и Кристина Милиан
Снимка: Reuters

Три момчета и майката на едното от тях са били задържани от полицията в Лос Анджелис, заради подозрения, че са ограбили домовете на няколко знаменитости. Предполага се, че тийнейджърите и възрастната жена са влезли с взлом в жилищата на певците Риана, Кристина Милиан, Мат Покора и на бейзбол звездата Ясиел Пуиг, играч на "Лос Анджелис Доджърс".

 

Две от момчетата са на 19 г., а другото е на 18 г. и са били задържани на 27 септември. Смята се, че когато полицаите са ги спрели, момчетата тъкмо са се отдалечавали от дома на американския футболист Робърт Уудс, след като са ограбили и него. Униформените са намерили вещи на Уудс в колата, с която са били тийнейджърите.

 

Претърсени са и жилищата на момчетата, като в едно от тях са намерени 50, 000 долара, часовници, бижута, скъпи чанти и дори откраднато превозно средство. Открит е и списък със знаменитости, които е трябвало да бъдат следващите жертви на бандата.

 

Полицията смята, че момчетата и жената са планирали внимателно кражбите, чрез следене на профилите на звездите в социалните мрежи, техните графици, планирани турнета и проследяване на информация в медиите. Разследването продължава.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия