Джулия Бочева дебютира в Народния театър

Младата актриса участва в пиесата "Един безумен ден"

2018-10-01 15:00:00
Джулия Бочева дебютира в Народния театър
Снимка: Instagram

Джулия Бочева направи своя дебют в Народния театър. Звездата от "Революция Z" получи  роля в спектакъла "Един безумен ден". Постановката е на Михаил Петров и е по пиесата "Сватбата на Фигаро" на Пиер Дьо Бомарше.

 

Спектакълът е първата премиера на Народния театър “Иван Вазов” за новия сезон 2018-2019 и се игра на 27 и 28 септември. Бомарше определя пиесата като комедия, но тя се възприема по-скоро като политическа сатира. Смята се, че тя е една от причините за избухването на Френската революция.

 

Джулия сама призна чрез публикации в социалните мрежи, че с възможността да играе в Народния, е сбъднала мечтата си. "За мен беше голямо предизвикателство, както и удоволствие! Благодаря за липсата на егоизъм, за толерантността, благоприятната атмосфера и търпение! Моето обучение и път не бяха леки, даже хич (повечето сте запознати с това), но ето че с постоянство и работа се стига далеч и се сбъдват мечти! За таланта ще говорят други! Хубаво представление се прави с уважение и любов!", написа тя.

 

За други двама млади актьори от състава това също е дебют на сцената на Народния театър - Димитър Живков и Стелиан Радев.

 

25-годишната Джулия завършва Национално музикално училище "Любомир Пипков", където изучава активно пиано и виола, а после учи в НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов, специалност "Актьорство за драматичен театър".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия