Софи Търнър се изложила пред идола си

Смешна история за запознанството ѝ с Бийбър

2018-10-02 16:30:00
Софи Търнър се изложила пред идола си
Снимка: Reuters

На всеки му се е искало да се запознае с някоя любима своя знаменитост. И сигурно сме си представяли какво точно ще кажем, ако ни се отдаде възможност да срещнем своя идол. Актрисата от Game Of Thrones, Софи Търнър, споделя какво да НЕ правим, когато случайно засечем някъде любимата си звезда. В предаването The Late, Late Show тя разказа как се е запознала със своя идол - Джъстин Бийбър.

 

Софи е срещнала Джъстин, когато са я развеждали из къща в Маями. Актрисата била с гаджето си - певецът Джо Джонас. Човекът, който ги развеждал им казал, че Бийбър е на горния етаж и му правят масаж на лицето и попитал дали Софи и Джо искат да го видят. Звездата от Game Of Thrones била голяма фенка на канадския изпълнител и веднага се съгласила.

 

"Качих се горе и той стоеше там, без риза, в тъмната стая. Правеха му масаж на главата. И аз си помислих: "О, Боже! Това е страхотно". Казах му: "Здравей, приятно ми е, Софи", правех се, че не ми пука толкова, но избягах в дрешника и плаках 5 минути", обяснява тя.

 

Като се свестила, отишла отново в стаята и Джъстин бил заедно с Джо Джонас.

 

Преди това Бийбър казал на Джо: "Чух, че имаш ново момиче", а Джонас отвърнал: "Да, тя е тук". Точно защото е чула този разговор, Софи излязла от дрешника и се запътила към тях, но докато отново казвала "здрасти" на Джъстин, направила странно и смешно движение, а освен това показала знака за мир с ръката си и се оплезила. Явно дори на известните личности им става неловко като се запознават с любимците си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия