Тейлър Лудърман: Ролята на Реджина Джордж беше сбъдната мечта!

Ето какво призна звездата от мюзикъла по "Гадни момичета"

2018-09-28 13:30:00
Тейлър Лудърман: Ролята на Реджина Джордж беше сбъдната мечта!
Снимка: Reuters

Тейлър Лудърман, която стана известна с ролята си на Реджина Джордж в мюзикъла по филма "Гадни момичета", призна, че е имала много трудни периоди, докато пробие на сцената. Тя е мечтала за роли в мюзикъли на "Бродуей" от малко момиче.

 

Напуснала е колежа по-рано, за да участва в мюзикъла "Луди амазонки" (2011 г.), който е направен по едноименния тийн филм. Мислела си е, че след такава голяма роля, кариерата ѝ ще потръгне лесно и всичко ще си дойде на мястото. Но след като представлението спира да се играе, Тейлър е останала разочарована и без работа.

 

"Бях леко депресирана и се чудех какво ще се случи по-нататък. Мислех, че няма да съм безработна, но... тогава бях", признава актрисата пред американския Cosmopolitan. Не е имала работа цяла година, а после се е присъединила към спектакъл, който обаче не се играел на "Бродуей". Лудърман бързо била изгонена от състава, тъй като не можела да влезе в ритъм с режисьора. Тогава е разбрала, че трябва да се фокусира над усъвършенстването си и да не приема всички прослушвания и кастинги толкова сериозно.

 

27-годишната звезда каза, че ролята на Реджина Джордж в мюзикъла "Гадни момичета" от 2017 г. е била сбъдната мечта. "Това е най-хубавата част от процеса. Не славата или възможността да играеш определена роля, а това, че имаш възможност да докоснеш публиката", смята Тейлър.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия