Ед Уестуик се раздели с приятелката си?

Джесика се изнесла от общото им жилище

2018-09-05 13:30:00
Ед Уестуик се раздели с приятелката си?
Снимка: Reuters

Ед Уестуик и приятелката му, актрисата и модел, Джесика Серфати, най-вероятно са се разделили. Според The Sun двамата се изнесли от общия им дом в Лос Анджелис, за да си дадат почивка един от друг. Близки на Джес обаче казали, че двамата все още се обичат. Те започнаха да се срещат през месец май 2017 г.

 

"Ед не е зарязал Джес, мисля, че те все още се обичат, просто си вземат малко почивка един от друг, за да поработят върху себе си и кариерите си. Те имат общ апартамент, който обзаведоха, но сега тя живее в неин собствен апартамент другаде. Още си говорят, но Джес напоследък прекарва много време на снимачната площадка, има ангажимент към филм", казва източник на The Sun.

 

Ед, който стана доста популярен с ролята си на Чък Бас в тийнейджърския сериал "Клюкарката", беше обвинен в изнасилване на две жени миналия ноември. Те твърдяха, че това се е случило през 2014 г. Но обвиненията бяха свалени скоро, тъй като нямаше достатъчно доказателства.

 

Джесика го подкрепяше през цялото време и дори двамата заедно отпразнуваха победата в съда. Тогава моделът написа в Instagram: "Много съм щастлива за този човек. Накрая справедливостта възтържествува".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия