Дъщерята на Кели Кларксън иска да целуне Крис Мартин

Обожава песента "Yellow" на Coldplay

2018-08-10 12:00:00
Дъщерята на Кели Кларксън иска да целуне Крис Мартин
Снимка: Reuters

Дъщерята на Кели Кларксън е станала голяма фенка на вокалиста на Coldplay - Крис Мартин. Певицата сподели видео в Twitter, на което 4-годишното момиченце признава, че много харесва британеца. Малката дори казва, че би искала да целуне 41-годишния музикант, защото той е красив.

 

"Крис Мартин, харесвам го. Той е красив, харесва ми песента му и искам да го целуна", казва Ривър Роуз. Кели приканва дъщеря си да изпее любимата си песен на Coldplay - хитът "Yellow" от 2000 г., и момиченцето наистина започва да пее първия куплет.

 

Изпълнителката на "Walk Away" призна, че е казала на дъщеря си, че не може да се омъжи за Крис, тъй като той има връзка с актрисата Дакота Джонсън, а освен това има и две деца от бившата си съпруга - Гуинет Полтроу.

 

Кели Кларксън обясни, че дъщеричката ѝ проявява смелост и дори манипулативност, и би станала страхотна бизнес дама. "Ривър един ден ще управлява компания, тъй като не си я представям да работи за някого. Не се вслушва много в съвети", казва 36-годишната звезда.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия