Адам от Maroon 5 се заяде с MTV

Каза, че ги мрази

2018-08-06 16:00:00
Адам от Maroon 5 се заяде с MTV
Снимка: Reuters

Вокалистът на Maroon 5, Адам Лавин, обиди MTV. Той се ядоса, че рапърът Чайлдиш Гамбино не е номиниран за годишните награди за музикален клип на популярната телевизия.

 

"Тази година Чайлдиш Гамбино пусна един от най-въздействащите, провокиращи размисъл и интелигенти клипове, правени някога. Сигурен съм, че на него не му пука, че не е номиниран, защото е страшно готин. Но на мен ми пука... И ми се иска MTV отново да означава нещо. Но няма. Никога. Чао.", написа певецът. Става дума за видеото на "This Is America".

 

Оказа се, обаче, че Адам е в грешка, за което го предупредиха и феновете. Всъщност Гамбино е номиниран в 7 от категориите, включително "Видео на годината", "Видео с послание", "Най-добра режисура" и т.н. Фронтменът на Maroon 5 направи опит за извинение, след като разбра това.

 

Той обясни в  Twitter: "Обикновено не обиждам, без да има причина. Но този път, го направих. "This Is America" е получила номинации за 7 категории. Не знам как не съм получил правилната информация. Поправям се. Съжалявам, MTV. Все още те мразя. Но най-вече, съжалявам".

 

За да успокои страстите, изпълнителят на "Dont' Wanna Know" публикува и видео в Instagram с обяснение.

 

Там той казва: "Добре, обърках се. Ето какво стана. Вчера бързах, тичах като луд, трябваше да отпътувам от града, оправях багаж, и разбрах, че нашата песен "Girls Like You" не е номинирана за видео наградите на MTV. Голям шок. Не ме изненада. Те винаги ни режат. И после си казах: "Добре, Чайлдиш Гамбино направи най-доброто видео за годината. Обзалагам се, че и той не е номиниран. По някаква причина потърсих в Google нещо и реагирах с: "Ууф"... Обърках се. Той е бил номиниран в 7 категории, а аз изглеждам като глупак. Моя грешка. Съжалявам, MTV. Справили сте се добре. Сега, гарантирайте, че той ще спечели".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия