Първи коментар от Деми Ловато за свръхдозата

Звездата на "Дисни" благодари на феновете си

2018-08-07 13:30:00
Първи коментар от Деми Ловато за свръхдозата
Снимка: Reuters

Деми Ловато наруши мълчанието. 25-годишната звезда беше приета по спешност в болница в Лос Анджелис на 24 юли, след като се разбра, че е взела свръхдоза хероин. Тя благодари на феновете за подкрепата, позитивните мисли и молитвите, които са отправяли за нея.

 

Деми написа в Instagram: "Винаги съм била открита за пътя, по който съм вървяла, заради зависимостите ми. Това, което научих е, че болестта не е нещо, което изчезва или избледнява с времето. Това е нещо, което трябва да продължавам да преодолявам, тъй като още не съм успяла да го направя. Искам да благодаря на Бог, че ме пази жива и добре. На моите фенове, аз съм завинаги благодарна за вашата любов и подкрепа по време на миналата седмица. Вашите позитивни мисли и молитви ми помогнаха да премина през този труден период. Сега се нуждая от време да се излекувам и да се фокусирам върху трезвеността и пътя към възстановяването ми. Любовта, която всички показахте, никога няма да бъде забравена и чакам с нетърпение деня, в който ще мога да кажа, че съм се справила. Ще продължа да се боря".

 

Тя и близките ѝ са решили, че е най-добре след престоя в болницата, Деми да отиде в център за лечение на зависимости. Изпълнителката на "Stone Cold" е казала, че е сериозна и иска отново да е трезва. Уверила е, че ще направи всичко възможно да поддържа здравословен живот. След като в неделя следобед е била изписана, според източници на TMZ, Деми е тръгнала с частен полет към клиника за възстановяване, но не се знае къде точно.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия