Кристин Илиева: Стъпка по стъпка и всичко ще е наред!

Манекенката крачи все по-уверено

2018-08-03 15:00:00
Кристин Илиева: Стъпка по стъпка и всичко ще е наред!
Снимка: Instagram

Кристин Илиева напредва с възстановяването си от зверската катастрофа, в която за малко да загуби единия си крак през март. Манекенката качи видео в Instagram, на което се вижда, че вече крачи уверено с помощта на патерици и дори демонстрира добро настроение.

 

"Стъпка по стъпка... и всичко ще е наред отново", написала е 20-годишната красавица. Тя благодари на феновете и приятелите си, които ѝ оказват подкрепа. 

 

На 12 март Кристин претърпя тежък инцидент. Тя пътуваше заедно с приятелката си Дивна, но Дивна предприела неправилно изпреварване и катастрофира край село Българене. Певицата се размина само с натъртвания и контузии, но Кристин беше в ситуация на живот или смърт с дни. Българските лекари успяха да спасят живота й, но ѝ бяха направени много операции, и в Турция, за да бъде спасен кракът ѝ от ампутация.

 

Семейството на моделката е платило над 70,000 евро за възстановяването ѝ, но лечението трябваше да продължи и да се платят още 65,000 eвро. Тази допълнителна сума беше събрана с помощта на благотворителна кампания за набиране на средства, в която се включиха и много известни личности.

 

Манекенката е отбелязала и, че август е нейния месец. На 20 август Кристин ще навърши 21 години.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия