Какво е правил Пол Уокър в последните си мигове живот?

Откровен разказ на майка му, Шерил, за People

2018-08-02 13:30:00
Какво е правил Пол Уокър в последните си мигове живот?
Снимка: Reuters

Майката на Пол Уокър разкри още детайли около неговата трагична смърт през 2013 г. В предстоящия документален филм "I Am Paul Walker" тя говори открито за загубата. В ексклузивно интервю за списание "People" майката описва последния път, когато е видяла Пол.

 

Актьорът е довел дъщеря си, Медоу, да види баба си, и тримата са правили план да отидат да купят коледна елха същата вечер. Шерил казва: "Водихме прекрасен разговор, и той беше забравил за едно събитие, на което трябваше да отиде. Получи съобщение и каза: "О, Боже, трябваше да съм там".

 

Шерил никога повече не вижда сина си, защото загива в катастрофира, когато се връща от въпросното благотворително събитие. Караното от неговия приятел, Роджър Родас, порше, се забива в уличен стълб, после в дърво и най-накрая се запалва. Това се случва на 30 ноември 2013 г., когато актьорът от "Бързи и яростни" е на 40 г.

 

"Мисля, че много хора си казваха: "О, той е просто кинозвезда, която беше убита в автомобилна катастрофа. Но той беше много повече от това. Това беше само част от него, той беше страхотен човек", споделя майка му.

 

Семейството се справя трудно със загубата, но опитва да дава почит на Пол и да пази спомените за него живи. Всяка година, на рождения ден на Пол, те пътуват до някое от любимите му места за каране на сърф. Там те хвърлят слънчогледи в океана и си споделят спомени за него.

 

"Получавах писма от хора от цял свят, които казват, че той е променил живота им. Това е благословия. Той няма да бъде забравен", казва тя.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия