Дженифър Анистън: Жените са били по-жестоки с мен от мъжете

Актрисата признава, че и мъжете често са се държали непочтено с нея

2018-08-02 12:00:00
Дженифър Анистън: Жените са били по-жестоки с мен от мъжете
Снимка: Reuters

Дженифър Анистън е била обиждана от много жени от филмовата индустрия. Звездата от "Приятели" сама е признавала, че често мъжете актьори са се държали неморално с нея и са я злепоставяли, но жените са били по-жестоки и са я критикували и наричали с обидни думи.

 

"От личния ми опит - била съм третирана по-зле вербално от жените в тази индустрия. Несъмнено и мъжете са се държали непочтено с мен, и аз се справях с това, като просто си тръгвах. Никога не съм позволява на някого да ме кара да се чувствам неудобно и да проявява власт над мен, да ме изнудва", казва тя.

 

49-годишната актриса обаче вярва, че някои движения като #MeToo и Time's Up, чиято цел е да се прекрати сексуалния тормоз над жените в Холивуд, са направени с голямо закъснение. Анистън се надява, че хората ще станат по-добри в изслушването и това ще помогне в борбата с проблема.

 

"Трябва да станем по-добри в изслушването един друг. Това се отнася и за мъжете. Те трябва да са част от разговора. Когато всеки около теб е ядосан и агресивен, хората прекалено много започват да се страхуват да говорят и не се получава никаква дискусия. Същото се отнася и за политиката. Трябва да включваме всички, да слушаме какво има да каже всеки. Не трябва да наведем глава пред гнева", коментира актрисата пред списанието "InStyle".

 

Тя призна, че понякога си е фантазирала как удря някого, когото не харесва, но никога не го е правила действително. На въпроса дали ѝ се е искало да удари някой от Холивуд, Дженифър отговаря: "Добре, нека бъдем честни. Имало е моменти, в които несъмнено ми се е искало да го направя, но това е ставало само във въображението ми. Всичко е в главата ми. В реалността никога не бих го направила".

 

Но според нея доза гняв може се приеме и като здравословно нещо. "Боксът е страхотен начин да си изкараш агресията", обяснява тя.

 

Тя се разведе с мъжа си Джъстин Терукс миналата година и спомена, че понякога ѝ се искало да се премести от САЩ, да отиде да живее в Швейцария и да започне нов живот.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия