Мадона: Вече нямам личен живот

Фокусирала се е над децата си

2018-08-01 12:00:00
Мадона: Вече нямам личен живот
Снимка: Reuters

Мадона скоро се премести да живее в столицата на Португалия - Лисабон, за да помогне на 12-годишния си син Дейвид Банда да стане футболна звезда. Но докато подкрепя кариерата на сина си и прави всичко, за да може той да се развива в желаното поприще, певицата споделя, че вече няма личен живот и е доста трудно да си прави планове. Графикът ѝ е натоварен и постоянно се сменя.

 

"Да си майка на футболист изисква да нямаш личен живот. Невъзможно е да си правиш планове, и се чувстваш така сякаш не постъпваш честно нито с децата си, нито със себе си", каза тя. 59-годишната звезда се премести в Лисабон с Дейвид и неговите сестри - Мърси Джеймс на 12 г. и близначките Стела и Естер на 5 г., след като сина ѝ получи възможността да играе в младежкия отбор на Бенфика. 

 

Изпълнителката на "Music" каза пред италианското издание на "Vogue": "Отчаяно исках да го запиша в най-добрите академии, с най-добрите треньори, но нивото на футбола в Америка е доста по-ниско от това в други страни. Виждах неговото неудовлетворение и сметнах, че и е настъпило подходящото време за преместване.

 

Тя не е приключила официално с кариерата си, но е решила да не ходи на турнета поне още една година, за да се фокусира над децата си и новия им живот в чужбина.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия