Game Of Thrones вместо сексуално образование

Софи Търнър и Мейзи Уилямс научили много за секса от сериала

2018-07-31 13:30:00
Game Of Thrones вместо сексуално образование
Снимка: Reuters

Софи Търнър заяви, че е получила образованието си по сексология при снимките на Game Of Thrones. Сериалът, който я направи известна, е бил причината Софи да разбере много неща за секса, които не е знаела преди, пишат от "Variety".

 

От сценариите тя е научавала много нова информация. "Първият път, когато чух за орален секс, беше от четенето на сценарий на Game Of Thrones. Казах си: Уоу! Наистина ли хората правят това? Това е изумително!".

 

Русокосата актриса беше на 14-15 г., когато тръгна сериала. За екранната ѝ сестра, Мейзи Уилямс, нещата са стояли още по-объркано. Тя е била на 13 г. Още по-притеснително за нея е било, че е гледала епизодите всяка седмица със семейството си, включително и баба си.

 

Мейзи казва, че се е чувствала неловко. Майка ѝ е била приятелски настроена и е говорила спокойно с нея на тези теми, тъй като е осъзнавала, че ако крие и забранява нещо, любопитството на момичето ще вземе връх и нещата биха били по-лоши. Уилямс споделя, че майка ѝ е наливала много джин на баба ѝ, докато гледали сериала.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия