Деми Ловато уволнила ментора си малко преди инцидента

Те се карали от началото на годината

2018-07-26 16:30:00
Деми Ловато уволнила ментора си малко преди инцидента
Снимка: Reuters

Деми Ловато е уволнила наставника си, който ѝ е помагал в борбата със зависимостта към алкохола и наркотиците преди 3 седмици. Вчера стана ясно, че звездата е била приета по спешност в болница в Лос Анджелис, след като загубила съзнание в дома си. От TMZ твърдят, че е заради прием на свръхдоза хероин, но PR-ът на Деми каза, че в медиите се разпространява грешна информация, без да уточни за кое точно говори.

 

Смята се, че актрисата от "Camp Rock" е започнала отново да пие в началото на годината, а в това време е имала и много скандали с ментора си Майк Байер. Тя и Марк са започнали да се карат жестоко през месец март, според източници на "The Sun Online". Марк смятал, че Деми постоянно си намирала извинения и оправдания за всичко, което направи, за лошото си поведение и никога не му казвала какво ѝ се върти в главата и какво планира да направи.

 

Преди няколко седмици между тях избухнал грандиозен скандал и тя го уволнила. Двамата дори се премахнали от приятели в социалните мрежи.

 

Марк бил упора на Ловато, особено след като тя и Уилмър Валдерама се разделиха през 2016 г. след 6-годишна връзка. Изпълнителката на "Stone Cold" дори много се отдръпнала от близките и приятелите си в последно време. 

 

От "People" пишат, че източници от полицията са им казали, че срещу Деми не се води разследване. В дома ѝ не са били намерени наркотици, а 25-годишната певица и актриса не е била в състояние да говори и да дава обяснения за състоянието си. В момента тя е стабилизирана.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия