Джош Дюамел и Ейса Гонсалес се разделиха

Връзката им беше кратка

2018-07-25 16:30:00
Джош Дюамел и Ейса Гонсалес се разделиха
Снимка: Reuters

Джош Дюамел и Ейса Гонсалес са се разделили. 45- годишният актьор и 28-годишната мексиканска актриса и певица обявиха, че са заедно преди два месеца, малко след като Джош се раздели със съпругата си Фърги.

 

Явно обаче връзката му с Ейса не е била много сериозна и романсът им приключи бързо. Двамата са имали проблеми заради натоварените си графици, твърдят източници на списание "People".

 

Някои твърдят, че Джош Дюамел и Ейса Гонсалес всъщност са изкарали повече време заедно, тъй като в началото просто не са искали да обявяват връзката си публично. Актьорът от сериала "Лас Вегас" много държал да пази в тайна личния си живот.

 

Той беше женен за Фърги 8 години и двамата имат 4-годишен син - Аксел. Те се разделиха през есента на 2017 г., но близките им твърдят, че двамата поддържали съвсем нормални отношения и се разбирали добре. Помагали си с грижите за детето.

 

Бившата вокалистка на The Black Eyed Peas каза, че с Джош са се разделили  цивилизовано и още се обичат и държат един на друг. Справят се с родителските си задължения, защото се уважават и си помагат.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия