Свръхдоза хероин прати Деми Ловато в болница

Певицата е стабилизирана

2018-07-25 12:00:00
Свръхдоза хероин прати Деми Ловато в болница
Снимка: Reuters

Деми Ловато е била приета по спешност в болница в Лос Анджелис след поемане на свръхдоза хероин вчера, малко преди обяд. Тя е била в дома си в "Холивуд Хилс" преди линейка да я откара към лечебното заведение.

 

В поверителния ѝ профил в Instagram има снимки от понеделник вечерта - тя е била на парти за рожден ден на близка приятелка в "Уест Холивуд", пишат от TMZ. Властите съобщават, че още в дома на Деми ѝ е бил поставен налоксон - животоспасяващ медикамент - антидот, който се използва, за да се спрат ефектите на свръхдоза. Когато медиците са дошли, тя е била в безсъзнание.

 

Около 15 ч. (американско време) лелята на звездата е обявила в социалните мрежи, че Деми е будна и контактна. Към 17:30 PR-ът на 25-годишната певица е казал пред TMZ, че тя е будна и е със семейството си. Роднините ѝ искали да благодарят на феновете за техните молитви, любов и подкрепа. Те посочили, че част от информацията, която била публикувана в медиите не е била вярна и помолили да не ги безпокоят.

 

Деми Ловато се бореше със зависимостта си към алкохола и наркотиците няколко години и се лекуваше в специализирани клиники. През март тя отбеляза 6 години, откакто е трезва.

 

Но преди месец излезе новата ѝ песен "Sober", в която американската звезда на "Дисни" разкри, че отново е посегнала към алкохола. В нея се пее: "Мамо, съжалявам, че вече не съм трезва; татко прости ми за разляните по пода питиета".

 

В парчето тя поднася извинение и към феновете: "Съжалявам за феновете, които изгубих, които ме гледаха как пропадам отново. Искам да съм модел на подражание, но съм просто човек".

 

Деми винаги е говорила открито за проблемите си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия