Ново 20: Майли и Лиам са още заедно?

Изглеждат щастливи и влюбени

2018-07-20 12:00:00
Ново 20: Майли и Лиам са още заедно?
Снимка: Instagram

Вчера от "OK! Australia" съобщиха, че са разбрали от свои източници, че Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт са разделени и няма да вдигат сватба. Новината бързо беше разпространена от световните медии, но звездите от "The Last Song" реагираха по интересен начин на слуховете.

 

Лиам качи в Instagram story клипче, на което с Майли са заедно и се забавляват. Двамата са в кола, слушат музика, а Лиам е шофьорът. Той започва изненадващо да крещи, сякаш двамата всеки момент ще претърпят инцидент на пътя, но се оказва, че се шегува.

 

В началото Майли се хваща на шегата, но впоследствие разбира какво се случва и се сърди на Лиам, естествено, просто като закачка.

 

Двамата се забавляват и въобще не изглеждат като хора, които току-що са се разделили. Нито един от тях не е коментирал директно слуховете за раздялата, но феновете смятат, че едва ли биха постнали такова видео, ако вече не са заедно.

 

Вчера се твърдеше, че пътищата на Майли и Лиам се разделят, защото той искал семейство и деца, а тя непрекъснато отлагала сватбата. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия