Ограничителна заповед срещу преследвач на Тейлър Суифт

Той се опита да влезе с взлом в дома й

2018-06-28 13:30:00
Ограничителна заповед срещу преследвач на Тейлър Суифт
Снимка: Reuters

Властите успяха да издействат 5-годишна ограничителна заповед на Тейлър Суифт срещу мъжа, който се опита да влезе с взлом в дома й в Бевърли Хилс. За щастие, певицата тогава не е била там, но пак се е уплашила много.

 

Престъпникът се казва Джулиъс Сендрок и беше арестуван през април. Полицаите бяха намерили в колата му празен пистолет, боеприпаси, латексови ръкавици, черни ръкавици, няколко маски, нож, въже и т.н. Той е притежавал и опиати, антидепресанти, оксикодон и др.

 

И досега, според ограничителната заповед, Сендрок нямаше право да се приближава на по-малко от 50 м. до изпълнителката на "Shake It Off". Но от вчера съдът е променил параметрите и вече границата е 100 метра.

 

Миналият месец друг вманиачен фен на певицата, Мохамед Джафар, беше осъден на половин година затвор. След като излежи присъдата си, той ще трябва да се подложи и на психиатрично лечение. Джафар е подложил на телефонен тормоз Тейлър и мениджърите й, защото много искал да се срещне с нея. Опитвал е и да влезе в дома й.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия