Крис Мартин и Дакота Джонсън - влюбени до уши

Двамата прекарват много време заедно

2018-06-27 12:00:00
Крис Мартин и Дакота Джонсън - влюбени до уши
Снимка: Reuters

Връзката на Дакота Джонсън и Крис Мартин става все по-сериозна. Те се срещат от октомври, но за 8-9 месеца са станали изключително близки.

 

Според източници на американското списание "People", фронтменът на Coldplay и звездата от "Fifty Shades of Grey" са неразделни през последните 2 седмици. Крис живее в Малибу, а Дакота прекарвала доста време там. Били са забелязани да излизат по заведения, и много често да канят гости на вечеря вкъщи.

 

Миналата седмица папараците ги уловиха на обяд във Венеция и двамата изглеждали много щастливи и не спирали да се прегръщат.

 

Двойката не говори много пред медиите за връзката си, но майката на Дакота, Мелани Грифит, призна, че е имала доста време да опознае Крис и го обожава. Самата тя подчертава, че дъщеря й не обича да излага на показ личния си живот.

 

Бащата на актрисата, Дон Джонсън, също одобрява вокалиста на Coldplay. "Той е много талантлив музикант, слушал съм го на живо в Лос Анджелис. Срещали сме се, знам, че е подходящ за Дакота", коментирал е той.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия