Емили Ратайковски се омъжи

Манекенката не се чуди дълго

2018-02-26 11:30:00
Емили Ратайковски се омъжи
Снимка: Instagram
13

Въпреки че връзката на Емили Ратайковски и Себастиан Маклърд стана известна за аудиторията само преди няколко седмици, отношенията между двамата вече достигат нови висоти, тъй като в петък (23.02.2018) брюнетката разкри, че вече е омъжена.

 

Емили сподели новината в Instagram, като качи снимка, на която показва пръстен и друга, на която двамата със Себастиан са щастливо прегърнати. Тя написа: "Днес се омъжих".

 

Манекенката пропусна традиционната булчинска рокля и се облече в бежов костюм, черна шапка и мрежест воал. От снимките, които видяхме в социалните мрежи става ясно, че тържеството е било в доста тесен кръг, като звездата, която забавлява гостите бил The Fat Jewish.

 

Сватбата се състоя в обреден дом в Манхатън. Всичко това се случи след като Емили наскоро обяви, че много държи на мнението си, обича да влиза в спорове и да защитава това, в което вярва.

 

Тя каза: "Мисля, че ако няма хора, които ви мразят или ако не сте конфликтни, тогава вие не заставате зад нищо. По-скоро бих предпочела всички да ме мразят, отколкото да ме обичат. Смятам, че съм права за много неща, които казвам и рано или късно светът ще разбере това".

 

Малко преди сватбата манекенката отново зарадва феновете и показа голото си тяло, като сподели снимка от испанско издание в Instagram.

 

Още пикантни снимки на Емили Ратайковски вижте в нашата галерия:

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия