Ариана Гранде е тежко болна

Певицата не успя да отдаде почит на загиналите

2018-02-23 10:30:00
Ариана Гранде е тежко болна
Снимка: Instagram

24-годишната изпълнителка трябваше да излезе на сцената в Лондон в сряда вечер (21.02.18), за да отдаде почит на всички, които изгубиха живота си в терористичната атака в Манчестър на нейн концерт миналата година, но не успя да се появи, защото е много болна.

 

Източник каза: “Ариана отчаяно искаше да отиде, въпреки че е много болна искаше да се качи на самолета, но докторът казал, че просто няма начин да тръгне. Не можеше дори да отпътува, сега е у дома, но е много разочарована, че не успя да отиде“.

 

Вместо нея Гари Барлоу отдаде почит на жертвите с думите: “Тези невинни, красиви хора, които обичат музиката, си отидоха в момент на блаженство, те дори не подозираха, че след минути ще изгубят живота си“.

 

“Това беше ужасен терористичен атентат, който отне живота на 22-ма души, рани и осакати стотици и промени живота на техните близки непоправимо.

 

Няколко седмици по-късно Ариана се върна в града, за да помогне на семействата на жертвите и оцелелите при трагедията.

 

Тя направи концерт, наречен “One Love”. Това беше събитие, което показа, че омразата никога няма да победи, олицетворяващо човешкия дух. Събитие, което показа, че страхът няма да ни раздели“, добави Гари.

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия