4 предимства да живееш в апартамент

Успокоение за всички, които мечтаят за голяма къща

2018-02-20 14:30:00
4 предимства да живееш в апартамент
Снимка: Instagram

Когато става дума за мястото, в което живеем, по-голямото не винаги е по-добро. Много хора смятат, че животът в малък апартамент е неудобство, но това има и много предимства. Вижте какви са те:

 

1. Вие подбирате внимателно обзавеждането

 

Някой може да каже, че да живееш в малък дом е неудобство, но нуждата от това да бъдете по-внимателни в избора на мебели всъщност е предимство, защото по този начин се обграждате с вещи, които наистина подхождат чудесно на вашия вкус и нямате излишни неща. По-малкото пространство също ни кара да бъдем по-пестеливи, за да не се обграждаме с твърде много вещи.

 

2. По-малко чистене и повреди

 

Представете си колко работа има в една голяма къща - много стаи, двор. Това предполага чистене, което едва ли има край, а и в един голям дом се случват много повече повреди и аварии.

 

3. Всичко е наблизо

 

Е, и в един малък дом може да цари безпорядък и понякога намирането на вещи е предизвикателство, но ако ви се налага да се катерите и слизате по стълби за всяко нещо, може би се оказва, че малкото жилище има предимство.

 

4. Няма празно пространство

 

В един голям дом винаги има пространства, които изглеждат твърде семпло - голи стени, празни ъгли. Всичко това създава усещане за студенина, което не може да се сравни с уюта на малкия дом.

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия