Робърт Патинсън: Любовта е сложна

Актьорът се чувства объркан

2018-02-19 10:30:00
Робърт Патинсън: Любовта е сложна
Снимка: Instagram

31-годишният актьор, който имаше сложна връзка с актрисата от “Здрач“ – Кристен Стюарт и наскоро се раздели с годеницата си FKA Twings, признава, че няма идеалистично виждане за любовта като героят Самюел, който изигра във филма “Damsel”.

 

Той казва: “Очевидно е по-сложно. Мисля, че Самюел, главният герой, е малко фантастичен. Той вярва в поетичната версия на реалността. Мисля, че животът и любовта са малко по-сложни, отколкото той ги представя“.

 

След това продължи, като каза, че движението MeToo е “страхотно“ и е впечатлен от всички холивудски звезди, които се събраха, за да се борят със сексуалния тормоз в кино индустрията и извън нея:

 

“Ако смяташ, че някой е постъпил несправедливо спрямо теб, но нямаш право да говориш за това, това едно от най-ужасните неща. Трябва всеки да се чувства сигурен да каже какво се е случило с него“, добави той.

 

Миа Вашиковска, която също участва в “Damsel” добави: “Срещата на филмовия фестивал Сънданс беше невероятно изживяване, защото усетих енергията, която свързва хората. Мисля, че е страхотно и това ще бъде наистина значима промяна“.

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия