Маколи Кълкин: Баща ми ме тормозеше

Актьорът във война с родителите си

2018-01-25 13:00:00
Маколи Кълкин: Баща ми ме тормозеше
Снимка: Instagram

37-годишният актьор, който е известен с ролята си в хитовия 'Сам вкъщи', споделя, че баща му Кит Кълкин го заплашвал с бой, ако не се представя добре на снимките.

 

Според Маколи баща му ревнувал от славата и успехите на сина си, защото след като 'Сам вкъщи' станал така популярен, Кит започнал да се отдалечава и да се държи студено.

 

Актьорът казва: 'Всичко, което баща ми се опитваше да постигне в живота си, аз успях да направя още преди да навърша 10 години'.

 

Когато Маколи става на 15, той изправя родителите си пред съда, с желанието да премахне правата им над състоянието от 17 милиона, което вече притежава.

 

 

 

Той печели делото, а след това родителите му се развеждат. Това се случва малко след края на снимките на филма 'Ричи Рич', който бележи края на детската му кариера. Маколи споделя, че това било 'едно от най-хубавите неща, които някога са се случвали'.

 

После добавя: 'Всъщност аз успях да се отдалеча от бизнеса' - според него е дошло време за пенсиониране, след като кариерата му е започнала на 10-годишна възраст.

 

Маколи казва: 'Минал съм 30-те и вече съм пенсиониран. Винаги отивам там, където вятърът ме отведе'.

 

Той споделя, че прекарва повечето си време рисувайки картини, а също обича и да пише. Докато живее в Ню Йорк, актьорът излиза само когато е малко вероятно да бъде забелязан.

 

Маколи казва: 'Излизам между два и четири сутринта, защото на улицата няма никого и ми е лесно да остана незабелязан'.

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия