Бела Хадид се притеснява от камери

Манекенката се бори със социално тревожно разстройство

2018-01-18 11:30:00
Бела Хадид се притеснява от камери
Снимка: Instagram

21-годишната Бела признава, че не била 'отворена' като своята сестра Джиджи Хадид и се притеснявала и срамувала, когато трябва да даде интервю на някое популярно събитие.

 

Звездата се появи в шоуто на майка си 'Making Model with Yolanda Hadid' и сподели, че страда от социално тревожно разстройство.

 

 

Бела каза: 'Повярвайте ми, имам това и го признавам. Сестра ми е много отворена и не го мисли много, а аз винаги съм така резервирана'.

 

'Винаги треперя и понякога плача преди интервюта и излизане на червения килим. Ужасно е и плашещо. Става по-добре, когато ти се налага да говориш с хора всеки ден', споделя известната манекенка.

 

 

След като Бела увери Макензи, че колкото повече говори с непознати, толкова по-отпусната се чувства, актрисата отвърна: 'Когато Бела сподели, че страда от този проблем, веднага се почувствах свързана с нея. Това ми даде надежда. Ако тя може да го направи, надявам се и аз да мога'.

 

 

Бела наскоро сподели, че се чувства 'много неудобно' и пред обектива.

 

Тя каза: 'Все още се чувствам много неудобно пред камерата и се опитвам да се боря с това. Станах уверена с хората около мен, сприятелих се с всички, но проблемът е с човека, който седи зад камерата. Когато се чувстваш добре с хората около теб, ставаш по-спокоен и се усмихваш'.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия